#planuri2D

 

Realizare relevee si proiectare 2D

Fiecare proiect incepe prin realizarea unui releveu al spatiului aferent, pentru a putea realiza cu exactitate amenajarea interioara, in vreme ce, prin intermediul proiectarii 2D, ii sunt prezentate clientului posibilitatile de compartimentare a spatiului.

#3d

 

Simulari 3D

Cu ajutorul simularilor 3D, clientul poate vizualiza forma finala a propriei locuinte sau spatiu public/comercial, sub forma unor imagini arhitecturale realistice.

#mobila

 

Proiecte tehnice de mobilier

Intrucat urmarim ca fiecare proiect sa fie unic si sa eficientizam la maximum spatiul, mobilierul personalizat reprezinta, de cele mai multe ori, alegerea fireasca. Astfel, realizam proiectele tehnice de executie a mobilierului, pentru ca piesele propuse sa ia forma.

#consultanta

 

Asistenta si consultanta

Intregul proces de amenajare implica, pe langa planificarea spatiului, proiectare si estetica spatiului, achizitia materialelor de constructii, echipamentelor, pieselor de mobilier si a accesoriilor potrivite. Pentru a achizitiona produsele corespunzatoare, oferim consiliere calificata, indicand cei mai buni furnizori si insotind clientii la vizitele in magazinele de specialitate.

 

#santier

 

Supraveghere santier

Pentru a ne asigura de bunul demers al proiectului, intregul proces de desfasurare al acestuia este supravegheat indeaproape. Desfasurarea lucrarilor de santier este supervizata de echipa decorist, cu scopul de a obtine rezultate exceptionale.